Cégünkről

A STAHL Magyarország Kft. – mint az R.STAHL Schaltgeräte GmbH hivatalos magyarországi képviselete - 2004 óta kínál megoldást a robbanásbiztonság-technika számos területén. A csapat 1997 óta tevékenykedik ezen a területen – folyamatosan lépést tartva a vonatkozó előírásokkal, szabványokkal, rendelkezik a teljeskörű gyártói felhatalmazással, illetve haza és nemzetközi személyi kompetencia szintekkel.

 

A robbanásbiztonság-technika tudománya egyike a világ legdinamikusabban fejlődő ismeretanyagainak. Fontos a naprakészség, a megszerzett tudás, de mellette a biztonság is, hogy a megoldás irányába haladok. Ebben tudjuk segíteni partnereinket.

 

Elméleti tudás mellett a gyakorlati tudás azonos fontossággal bír – számos terepi tapasztalatunk megosztásával igyekszünk partnereink számára az optimális megoldást megtalálni minden feladatra.

 

Egy céget nem csak az jellemez, amit csinál, hanem hogy mit kezd a megszerzett tudással. Partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk, sőt belevonjuk munkafolyamatainkba, elért eredményeket megosztjuk különböző rendezvényeken: ExFórum, ExPlan, MKE, MEE, MSZT...

 

A képviseleti tevékenységeink mellett mérnökirodaként is működünk- mérnökként veszünk részt partnereink munkafolyamatainak támogatásában. Azt oktatjuk, ami csinálunk - kollégáink oktatást tartanak robbanásbiztonság-technika kezelői, vezetői és tervezői kompetencia szinten (oktatásban partner: BME, TÜV, ExAM).

 

Folyamatosan átgondoljuk, illetve újra gondoljuk azt, amit teszünk: számos K+F (kutatás - fejlesztés) projektben veszünk részt.

 

Tevékenységeinket nemcsak azon az alapon végezzük, mert tudják rólunk, hogy értünk hozzá - hanem azért is, mert rendelkezünk a szükséges jogosítványokkal, mint pl. ATEX kezelői és vezetői, IECEx CoPC, MK szakértői (Ex), TÜV trainer/auditor (ATEX/IECEx). Ez megadja a lehetőséget, hogy partnereinket a legkülönbözőbb projektek megvalósításában támogassuk: a funkció mellett a robbanásbiztonság-technikának való megfelelést is górcső alá vesszük.

 

Azt gondoljuk, hogy a szakmát támogatni kell. Független szakmai testületek tagjaként és vezetőjeként bízunk abban, hogy jelentőség mértékben hozzá tudunk járulni a szakmaiság megfogalmazásához, illetve a magyar szakmai tudásbázis szélesítéséhez a robbanásbiztonság-technika területén.

 

A STAHL Magyarország Kft. a STAHL Schaltgeräte GmbH magyarországi képviselete.

Adatkezelési szabályzatunkat itt érheti el:

Adatkezelési_Szabályzat_Ex Vállalkozáscsoport

A speciális termékpalettánk miatt magánszemélyeket nem szolgálunk ki - ha magánszemélyként kíván STAHL terméket vásárolni, keresse kereskedő partnereinket.

Hírlevél

Szeretnék hírlevelet kapni a STAHL Magyarország Kft.-től és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban található adatkezelési irányelveket.

Feliratkozás

Híreink

Minden hír

Stahl Magyarország Kft.